Cestovina so smotanovou omáčkou
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 300 g prerastaného údeného mäsa, cestoviny, ,
- 2 lyžice oleja
- veľká cibuľa
- 500 g sladkej smotany
- soľ
- cestoviny
- parmezán
Cestovina so smotanovou omáčkou - príprava
Údené mäso nakrájané na kocky,zalejme studenou vodou a privediem do varu.
Potom necháme odkvapkať, vložíme do studenej vody a osušíme.
Na panvici s ochrannou vrstvou mäsa sprudka opekáme tri minúty, potom pridáme pokrájanú cibuľu a dusíme do zlatista.
Mäso s cibuľou preložíme do hrnca, zalejeme smotanou a po zovretí 10 minút pomaly varíme.
V osolenej vode uvaríme cestoviny a ocedené zmiešame so smotanovou omáčku.
Podávame posypané strúhaným parmezánom.
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 300 g prerastaného údeného mäsa, cestoviny, ,
- 2 lyžice oleja
- veľká cibuľa
- 500 g sladkej smotany
- soľ
- cestoviny
- parmezán
Cestovina so smotanovou omáčkou - príprava
Údené mäso nakrájané na kocky,zalejme studenou vodou a privediem do varu.
Potom necháme odkvapkať, vložíme do studenej vody a osušíme.
Na panvici s ochrannou vrstvou mäsa sprudka opekáme tri minúty, potom pridáme pokrájanú cibuľu a dusíme do zlatista.
Mäso s cibuľou preložíme do hrnca, zalejeme smotanou a po zovretí 10 minút pomaly varíme.
V osolenej vode uvaríme cestoviny a ocedené zmiešame so smotanovou omáčku.
Podávame posypané strúhaným parmezánom.
Potom necháme odkvapkať, vložíme do studenej vody a osušíme.
Na panvici s ochrannou vrstvou mäsa sprudka opekáme tri minúty, potom pridáme pokrájanú cibuľu a dusíme do zlatista.
Mäso s cibuľou preložíme do hrnca, zalejeme smotanou a po zovretí 10 minút pomaly varíme.
V osolenej vode uvaríme cestoviny a ocedené zmiešame so smotanovou omáčku.
Podávame posypané strúhaným parmezánom.