Krevetovy šalát
Kategória: 
ľadový šalát, rukola, rajčiny, cibuľa, uhorky, paprika (všetko čo máme radi)bylinky, cesnak, maslo, krevety, soľ. Dresing: horčica, med, balzamikový ocot, olivový olej, kto ma rád môže byť tatarka

Krevetovy šalát - príprava

    Rozpustíme na panvici maslo, opečieme do zlatista na plátky nakrájaný cesnak (3-4 strúčiky), pridáme umyté mrazené krevety a osmažíme cca 15 minút, do chrumkava. Pred koncom osolíme. Medzitým si pripravíme šalát.
    Do veľkej misy dáme nakrájanú cibuľku, rajčiny, šalát rukolu a ľadový šalát. Nakoniec polejeme dressingom.
    Dresing: asi 1,5-2 ČL medu, 1,5-2 ČL horčice, 1,5-2 PL balzamikového octu a 3 PL olivového oleja... rozmiešame a polejeme šalát a premiešame.
    Veľmi nám to chutí aj s hriankami.
Top