Pečené jahňacie rebierka so zelenými fazulovými strukmi
Ľahký
Celkom lacný

Špecialitka ktorú asi nebudete robiť každý deň ale stojí to za to z času na čas vyskúšať. Určite si pochutíte.

Ingrediencie

Pre 1 Osoba(y)

Suroviny

  • jahňacie rebrá
  • 2 ks hlavičky cesnaku
  • soľ, čierne korenie, rasca
  • rozmarín
  • worcestrovú omáčku, tabasco
  • maslo a olej

Pečené jahňacie rebierka so zelenými fazulovými strukmi - príprava

    Rebrá dáme do pripravenej marinády a necháme ich najlepšie cez noc odstáť.
    Pripravíme si marinádu: Pretlačíme 2 hlavičky cesnaku, soľ, čierne korenie, rasca, môžeme dať rozmarín, worcestrovú omáčku, tabasco, maslo a olej. Do zmesi naložíme rebrá.
    Na druhý deň ich ešte premiešame a pečieme. Robíme ich minimálne 90 minút a viac pri strednej teplote najskôr prikryté. Neskôr ich odokryjeme, aby sa nám pekne zapiekli.
    CCA 20 min pred dopečením pridávam zelene fazuľové struky (môžu byť predvarené alebo aj mrazené) Podávame so zemiakmi ja mam najradšej pečene a k tomu robím aj smotanovo-chrenový dresing.
Top