Špecialitka ktorú asi nebudete robiť každý deň ale stojí to za to z času na čas vyskúšať. Určite si pochutíte.
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
jahňacie rebrá
2 ks hlavičky cesnaku
soľ, čierne korenie, rasca
rozmarín
worcestrovú omáčku, tabasco
maslo a olej
Pečené jahňacie rebierka so zelenými fazulovými strukmi - príprava
Rebrá dáme do pripravenej marinády a necháme ich najlepšie cez noc odstáť. Pripravíme si marinádu: Pretlačíme 2 hlavičky cesnaku, soľ, čierne korenie, rasca, môžeme dať rozmarín, worcestrovú omáčku, tabasco, maslo a olej. Do zmesi naložíme rebrá. Na druhý deň ich ešte premiešame a pečieme. Robíme ich minimálne 90 minút a viac pri strednej teplote najskôr prikryté. Neskôr ich odokryjeme, aby sa nám pekne zapiekli. CCA 20 min pred dopečením pridávam zelene fazuľové struky (môžu byť predvarené alebo aj mrazené) Podávame so zemiakmi ja mam najradšej pečene a k tomu robím aj smotanovo-chrenový dresing.