Bravčové s fazuľkami
1/2 kg bravčového pliecka, 1 plechovka fazuľa v chilii omáčke s objemom 450g, Na marinádu: 3 lyžičky korenie Gyros, 2 lyžice olivový olej, 3 strúčiky cesnaku, 2 lyžice kečupu, soľ, a olej na vyprážanie

Bravčové s fazuľkami - príprava

    Bravčové mäso nakrájame na malé kúsky.
    Cesnak očistíme a nakrájame na tenké plátky.
    Mäso premiešame s kečupom, olivovým olejom, cesnakom a gyros korením.
    Necháme uležaťniekoľko hodín.
    Mäso z prudka osmažíme na rozpálenom oleji. Smažíme tak dlho, až kým je mäso mäkké. Potom pridáme fazuľu v chilli omáčke a spoločne povaríme asi 5 minút.
    Mäso s fazuľkami podľa chuti osolíme.
    Podávame s cestovinami alebo ryžou.
Top