Mrkvová ľahká nátierka
Kategória:
mrkva, cesnak, majonéza, nátierkové maslo s pažítkou, soľ a ja natieram na bagetu
Mrkvová ľahká nátierka - príprava
Mrkvu očistite a postrúhajte na najjemnejšom strúhadle. Pridajte k nej roztlačený cesnak, majonézu a nátierkové maslo.
Zmes jemne posoľte, inak by zelenina začala púšťať veľa vody. Všetko dobre premiešajte.
Najviditeľnejšou ingredienciou má byť mrkva, takže nepridávajte veľa ostatných surovín, aby v nátierke nezanikla.
Ak máme tot hotové tak potom ju už len stačí naaranžovať na nakrájanú bagetu a ozdobiť podľa fantázie.
Podobné recepty
Kategória:
mrkva, cesnak, majonéza, nátierkové maslo s pažítkou, soľ a ja natieram na bagetu
Mrkvová ľahká nátierka - príprava
Mrkvu očistite a postrúhajte na najjemnejšom strúhadle. Pridajte k nej roztlačený cesnak, majonézu a nátierkové maslo.
Zmes jemne posoľte, inak by zelenina začala púšťať veľa vody. Všetko dobre premiešajte.
Najviditeľnejšou ingredienciou má byť mrkva, takže nepridávajte veľa ostatných surovín, aby v nátierke nezanikla.
Ak máme tot hotové tak potom ju už len stačí naaranžovať na nakrájanú bagetu a ozdobiť podľa fantázie.
Zmes jemne posoľte, inak by zelenina začala púšťať veľa vody. Všetko dobre premiešajte.
Najviditeľnejšou ingredienciou má byť mrkva, takže nepridávajte veľa ostatných surovín, aby v nátierke nezanikla.
Ak máme tot hotové tak potom ju už len stačí naaranžovať na nakrájanú bagetu a ozdobiť podľa fantázie.