Mäsová zmes na hrianky
Kategória: 
500 g mletého mäsa, 100 g zeleru, 1 zelená paprika, soľ, mleté ​​čierne korenie, oregano, 2 vajcia, 1 dl kečupu, chren, olej

Mäsová zmes na hrianky - príprava

    Očistený zeler jemne nastrúhame.
    Papriku nakrájame na rezance.
    Na oleji osmažíme zeler, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút.
    Potom prilejeme kečup, pridáme pokrájnou papriku, premiešame, trošičku podlejeme a dusíme do zmäknutia papriky.
    Odstavíme, vmiešame celé vajcia, vrátime na platničku a miešame, kým sa vajcia nezrazia.
    Natierame na opečené plátky obyčajného či toustového chleba. Ozdobíme kečupom a strúhaným chrenom.

Podobné recepty

Top