Konzervovanie kôpru
Konzervovanie kôpru - príprava
Mladý kôpor umyjeme pod tečúcou vodou, natlačíme do fliaš od výživy a zaleje s nálevom: 1/2 l vody, 1 KL kyseliny citrónovej, 2 PL cukru, 1 KL soli.
Nálev necháme zovrieť a potom trošku vychladnutý nalievame pomaly na kôpor, aby vyšiel vzduch.
Sterilizujeme 10 min. pri teplote 85 C. Necháme vychladnúť na vzduchu otočené dolu
Konzervovanie kôpru - príprava
Mladý kôpor umyjeme pod tečúcou vodou, natlačíme do fliaš od výživy a zaleje s nálevom: 1/2 l vody, 1 KL kyseliny citrónovej, 2 PL cukru, 1 KL soli.
Nálev necháme zovrieť a potom trošku vychladnutý nalievame pomaly na kôpor, aby vyšiel vzduch.
Sterilizujeme 10 min. pri teplote 85 C. Necháme vychladnúť na vzduchu otočené dolu
Nálev necháme zovrieť a potom trošku vychladnutý nalievame pomaly na kôpor, aby vyšiel vzduch.
Sterilizujeme 10 min. pri teplote 85 C. Necháme vychladnúť na vzduchu otočené dolu