Dusená pikantná ryba
Kategória: 
ryby (filé) polené po dĺžke, údená slanina pokrájaná na tenké plátky, feferónky 2-3 ks, cesnak 2-3 strúčiky, vegeta, mleté čierne korenie, soľ, tymián, rasca drvená, olej, voda, červená mletá paprika.

Dusená pikantná ryba - príprava

    Dno nádoby vyložíme slaninou, pokrájanou feferónkou, cesnakom, feferónkou, rascou 2 malé lyžičky, poprášime paprikou, korením, posypeme tymiánom.
    Rybu osolíme, uložíme na pripravenú zmes, posypeme lyžicou vegety, cesnakom, rascou, korením, mletou paprikou, pokvapkáme olejom, podlejeme vodou a dusíme v rúre asi
    20 minút, odkryjeme a necháme ešte 10 min. zapiecť.
    Musíme mať šťavu.
Top