ČOKOLÁDOVÉ REZY
Cesto: 6 vajec, 6 PL cukru, 3 a 1/2 PL polohrubej múky, 5 dkg postrúhanej čokolády. Plnka: 250 dkg masla, 1 vajce, 5 dkg čokolády, 1/2 PL rumu, lekvár.

ČOKOLÁDOVÉ REZY - príprava

    Žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme postrúhanú čokoládu a múku, zľahka primiešame sneh z bielkov
    Masu vyleje na plech vyložený mastným papierom a upečieme
    v mierne vyhriatej rúre.
    Maslo, cukor, vajce a čokoládu dobre vymiešame a podľa chuti pridáme rum.
    Upečené cesto pozdĺžne prerežeme na tri rovnaké diely. Spodný a stredný natrieme najprv lekvárom a potom plnkou. Vrchný diel potrieme plnkou a ozdobíme čokoládovou polevou.
Top