Plnené morčacie prsia
750 g morčacích prs Soľ Mleté čierné korenie Kečup 100 g šunky 1 cibuľa 80g šampiňonov 1 kapia 80 g hrášku 1 pár hydinových párkov

Plnené morčacie prsia - príprava

    Morčacie prsia upravíme ostrým nožom na plát. Mierne naklepeme, osolím, natrieme kečupom a naň uložíme plátky šunky. Na oleji opražíme očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené pokrájané šampiňony, pokrájanú kapiu, osolíme a opražíme. Rovnomerne rozložíme na šunku, do stredu po dlžke dáme olúpané párky, posypeme hráškom a zvinieme do rolády. Spevníme niťou, uložíme na pekáč, natrieme olejom, osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť. Počas pečenia podlievame výpekom a podľa potreby podlievame vodou.
Top