Pestrá roláda
Kategória: 
6 vajec 1 lyžica hladkej múky 100 ml mlieka 30 g masla 3 plátky šunky 12 kyslých uhoriek 1 paradajka mleté čierne korenie soľ

Pestrá roláda - príprava

    POSTUP

    Vajcia vyšľaháme, okoreníme a osolíme. Pridáme lyžicu hladkej múky, mlieko a vypracujeme redšie cesto.
    Vo väčšej panvici rozpustíme maslo a upečieme omeletu. Vychladnutú omeletu preložíme na kúsok alobalu.
    Uhorky a paradajku pokrájame na tenšie pásiky. Omeletu obložíme plátkami šunky a pokrájanou zeleninou.
    Pomocou alobalu omeletu opatrne zrolujeme a necháme asi 2 hodiny vychladnúť. Krájame ako roládu a podávame s čerstvým hlávkovým šalátom.
Top