Rybie filé
Kategória:
450 g filé ,
olej na opekanie ,
350 g zmrazeného čerstvého hrášku ,
2 PL hustej sladkej smotany ,
1 ČL masla ,
mleté korenie štyroch farieb ,
soľ
Rybie filé - príprava
Čisté rybie filé osušíme, z oboch strán osolíme, z jednej strany okoreníme čerstvo zomletým korením a opečieme
na rozohriatom oleji z oboch strán.
Do vriacej vody nasypeme hrášok a povaríme ho asi 10 minút. Vodu zlejeme a ešte za tepla ho rozmixujeme ponorným mixérom alebo prepasírujeme cez sito.
Hrachovú hmotu zjemníme maslom, hustou smotanou a ochutíme soľou.
Opečenú rybu podávame s hrachovou kašou a opekanými zemiakmi v šupke.
Podobné recepty
Kategória:
450 g filé ,
olej na opekanie ,
350 g zmrazeného čerstvého hrášku ,
2 PL hustej sladkej smotany ,
1 ČL masla ,
mleté korenie štyroch farieb ,
soľ
Rybie filé - príprava
Čisté rybie filé osušíme, z oboch strán osolíme, z jednej strany okoreníme čerstvo zomletým korením a opečieme
na rozohriatom oleji z oboch strán.
Do vriacej vody nasypeme hrášok a povaríme ho asi 10 minút. Vodu zlejeme a ešte za tepla ho rozmixujeme ponorným mixérom alebo prepasírujeme cez sito.
Hrachovú hmotu zjemníme maslom, hustou smotanou a ochutíme soľou.
Opečenú rybu podávame s hrachovou kašou a opekanými zemiakmi v šupke.
na rozohriatom oleji z oboch strán.
Do vriacej vody nasypeme hrášok a povaríme ho asi 10 minút. Vodu zlejeme a ešte za tepla ho rozmixujeme ponorným mixérom alebo prepasírujeme cez sito.
Hrachovú hmotu zjemníme maslom, hustou smotanou a ochutíme soľou.
Opečenú rybu podávame s hrachovou kašou a opekanými zemiakmi v šupke.