Fašírky so šošovicou
Kategória:
100 g červenej šošovice,
350 g mletého kuracieho mäsa ,
60 g strúhanky ,
1 PL citrónovej šťavy ,
1 ČL posekaného čerstvého oregana ,
soľ , čerstvo pomleté čierne korenie ,
olej na vysmážanie
Fašírky so šošovicou - príprava
Uvaríme šošovicu do mäkka. Scedíme ju a preložíme do veľkej misy.
Pridáme mleté mäso, strúhanku, citrónovú šťavu, oregano, soľ, korenie a dobre premiešame.
Zo zmesi vytvarujeme fašírky.
Na veľkej panvici rozohrejeme olej a fašírky z oboch strán opekáme približne 8 až 10 minút do zlatista.
Fašírky položíme na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku.
Podávame teplé.
Podobné recepty
Kategória:
100 g červenej šošovice,
350 g mletého kuracieho mäsa ,
60 g strúhanky ,
1 PL citrónovej šťavy ,
1 ČL posekaného čerstvého oregana ,
soľ , čerstvo pomleté čierne korenie ,
olej na vysmážanie
Fašírky so šošovicou - príprava
Uvaríme šošovicu do mäkka. Scedíme ju a preložíme do veľkej misy.
Pridáme mleté mäso, strúhanku, citrónovú šťavu, oregano, soľ, korenie a dobre premiešame.
Zo zmesi vytvarujeme fašírky.
Na veľkej panvici rozohrejeme olej a fašírky z oboch strán opekáme približne 8 až 10 minút do zlatista.
Fašírky položíme na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku.
Podávame teplé.
Pridáme mleté mäso, strúhanku, citrónovú šťavu, oregano, soľ, korenie a dobre premiešame.
Zo zmesi vytvarujeme fašírky.
Na veľkej panvici rozohrejeme olej a fašírky z oboch strán opekáme približne 8 až 10 minút do zlatista.
Fašírky položíme na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku.
Podávame teplé.