Pórová nátierka
Pórová nátierka - príprava
Nadrobno pokrájaný pór podusíme na masle, pridáme rozdrobené droždie a opražíme ho.
Keď začne voňať, primiešame vajcia rozšľahané so soľou
a pažítkou a necháme dusiť.
Miesto póru môžeme použiť aj cibuľu, avšak potom pridáme mletú rascu.
Podobné recepty
Pórová nátierka - príprava
Nadrobno pokrájaný pór podusíme na masle, pridáme rozdrobené droždie a opražíme ho.
Keď začne voňať, primiešame vajcia rozšľahané so soľou
a pažítkou a necháme dusiť.
Miesto póru môžeme použiť aj cibuľu, avšak potom pridáme mletú rascu.
Keď začne voňať, primiešame vajcia rozšľahané so soľou
a pažítkou a necháme dusiť.
Miesto póru môžeme použiť aj cibuľu, avšak potom pridáme mletú rascu.