Baklažánová nátierka
Kategória:
100 g cibule, 40 g oleja, 300 g baklažánov, 40 g cesnaku, soľ, mleté čierne korenie
Baklažánová nátierka - príprava
Očistenú pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme
na kocky pokrájaný umytý baklažán a posekaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody.
Udusený baklažán rozmiešame na kašu, osolíme, okoreníme a natierame na hrianky.
Podobné recepty
Kategória:
100 g cibule, 40 g oleja, 300 g baklažánov, 40 g cesnaku, soľ, mleté čierne korenie
Baklažánová nátierka - príprava
Očistenú pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme
na kocky pokrájaný umytý baklažán a posekaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody.
Udusený baklažán rozmiešame na kašu, osolíme, okoreníme a natierame na hrianky.
na kocky pokrájaný umytý baklažán a posekaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody.
Udusený baklažán rozmiešame na kašu, osolíme, okoreníme a natierame na hrianky.