Kuracie prsia plnené bryndzou
Kategória: 
4 plátky kuracích pŕs, 15 dkg brynze, 10 dkg masla, 1 dcl mlieka, 5 dkg strúhaného syra, 1 vajce, soľ, 1 PL vegeta, múka, strúhanka

Kuracie prsia plnené bryndzou - príprava

    Plátky mäsa na noc namočíme do mlieka, v ktorom sme si rozmiešali vegetu.
    Necháme odkvapkať, vyklepeme.
    Bryndzu si vymiešame s maslom, natrieme plátky mäsa
    a zrolujeme.
    Špajľou spojíme.
    Obalíme v trojobale /múka, vajce,strúhanka/, vyprážame na rozpálenom oleji.
    Dobre prepečieme.
    Necháme vychladnúť.
    Prerežeme napolovicu, posypeme strúhaným syrom a dáme do rúry zapiecť -l iba kým sa syr nerozpustí.
Top