Hubové ragú s horčicovou omáčkou
Kategória: 
500 g čerstvých húb, 200 g cibule, 200 g paradajok, 2 lyžice masla, 250 ml smotany na šľahanie, 2 lyžičky plnotučnej horčice, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať

Hubové ragú s horčicovou omáčkou - príprava

    Huby očistíme, a ak treba, pokrájame.
    V hrnci na masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby a dusíme asi 5 minút.
    Potom pridáme na malé kocky pokrájané olúpané paradajky
    a ešte podusíme.
    Podľa chuti osolíme a okoreníme.
    Výpek zlejeme a vmiešame doň smotanu s horčicou.
    Za stáleho miešania omáčku prevaríme a potom do nej pridáme podusené huby.
Top