Hubové ragú s horčicovou omáčkou
Kategória:
500 g čerstvých húb,
200 g cibule,
200 g paradajok,
2 lyžice masla,
250 ml smotany na šľahanie,
2 lyžičky plnotučnej horčice,
mleté čierne korenie,
soľ,
petržlenová vňať
Hubové ragú s horčicovou omáčkou - príprava
Huby očistíme, a ak treba, pokrájame.
V hrnci na masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby a dusíme asi 5 minút.
Potom pridáme na malé kocky pokrájané olúpané paradajky
a ešte podusíme.
Podľa chuti osolíme a okoreníme.
Výpek zlejeme a vmiešame doň smotanu s horčicou.
Za stáleho miešania omáčku prevaríme a potom do nej pridáme podusené huby.
Kategória:
500 g čerstvých húb,
200 g cibule,
200 g paradajok,
2 lyžice masla,
250 ml smotany na šľahanie,
2 lyžičky plnotučnej horčice,
mleté čierne korenie,
soľ,
petržlenová vňať
Hubové ragú s horčicovou omáčkou - príprava
Huby očistíme, a ak treba, pokrájame.
V hrnci na masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby a dusíme asi 5 minút.
Potom pridáme na malé kocky pokrájané olúpané paradajky
a ešte podusíme.
Podľa chuti osolíme a okoreníme.
Výpek zlejeme a vmiešame doň smotanu s horčicou.
Za stáleho miešania omáčku prevaríme a potom do nej pridáme podusené huby.
V hrnci na masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby a dusíme asi 5 minút.
Potom pridáme na malé kocky pokrájané olúpané paradajky
a ešte podusíme.
Podľa chuti osolíme a okoreníme.
Výpek zlejeme a vmiešame doň smotanu s horčicou.
Za stáleho miešania omáčku prevaríme a potom do nej pridáme podusené huby.