Pečené pstruhy na smotane
Kategória:
4 pstruhy,
50 g masla ,
100 ml bieleho vína,
1 lyžička muškátového kvetu ,
250 ml smotany na šľahanie,
hladká múka,
soľ ,
1 citrón ,
4 lyžice brusnicového kompótu
Pečené pstruhy na smotane - príprava
Pstruhy osolíme, poprášime hladkou múkou a na miernom plameni z oboch strán opečieme na masle.
Do výpeku primiešame víno, muškátový kvet a smotanu,
v ktorej sme najprv rozmiešali 2 lyžice hladkej múky. Omáčku prehrejeme.
Pstruhy na tanieri podlejeme omáčkou, ozdobíme kolieskami citróna a lyžicou brusnicového kompótu.
Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
4 pstruhy,
50 g masla ,
100 ml bieleho vína,
1 lyžička muškátového kvetu ,
250 ml smotany na šľahanie,
hladká múka,
soľ ,
1 citrón ,
4 lyžice brusnicového kompótu
Pečené pstruhy na smotane - príprava
Pstruhy osolíme, poprášime hladkou múkou a na miernom plameni z oboch strán opečieme na masle.
Do výpeku primiešame víno, muškátový kvet a smotanu,
v ktorej sme najprv rozmiešali 2 lyžice hladkej múky. Omáčku prehrejeme.
Pstruhy na tanieri podlejeme omáčkou, ozdobíme kolieskami citróna a lyžicou brusnicového kompótu.
Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.
Do výpeku primiešame víno, muškátový kvet a smotanu,
v ktorej sme najprv rozmiešali 2 lyžice hladkej múky. Omáčku prehrejeme.
Pstruhy na tanieri podlejeme omáčkou, ozdobíme kolieskami citróna a lyžicou brusnicového kompótu.
Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.