Baraní guláš
Kategória:
800 g baranieho stehna,
100 g bravčovej masti,
1 väčšia cibuľa,
rasca ,
2 strúčiky cesnaku,
mletá červená paprika,
700 g zemiakov ,
4 zelené papriky ,
4 paradajky ,
mleté čierne korenie,
soľ
Baraní guláš - príprava
Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a na masti
za stáleho miešania opražíme.
Pridáme nakrájanú cibuľu, rascu, cesnak, mletú červenú papriku, korenie.
Niekoľko minút dusíme a potom podlejeme vodou tak, aby bolo mäso prikryté.
Osolíme a na miernom ohni varíme asi 1 1/2 hodiny.
Keď je mäso polomäkké, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriky a paradajky.
Ak treba, podlejeme ešte vodou.
Dovaríme domäkka.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
800 g baranieho stehna,
100 g bravčovej masti,
1 väčšia cibuľa,
rasca ,
2 strúčiky cesnaku,
mletá červená paprika,
700 g zemiakov ,
4 zelené papriky ,
4 paradajky ,
mleté čierne korenie,
soľ
Baraní guláš - príprava
Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a na masti
za stáleho miešania opražíme.
Pridáme nakrájanú cibuľu, rascu, cesnak, mletú červenú papriku, korenie.
Niekoľko minút dusíme a potom podlejeme vodou tak, aby bolo mäso prikryté.
Osolíme a na miernom ohni varíme asi 1 1/2 hodiny.
Keď je mäso polomäkké, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriky a paradajky.
Ak treba, podlejeme ešte vodou.
Dovaríme domäkka.
Podávame s chlebom.
za stáleho miešania opražíme.
Pridáme nakrájanú cibuľu, rascu, cesnak, mletú červenú papriku, korenie.
Niekoľko minút dusíme a potom podlejeme vodou tak, aby bolo mäso prikryté.
Osolíme a na miernom ohni varíme asi 1 1/2 hodiny.
Keď je mäso polomäkké, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriky a paradajky.
Ak treba, podlejeme ešte vodou.
Dovaríme domäkka.
Podávame s chlebom.