Tajomstvo
600 g vykosteného karé, 4 vajcia, olej na opekanie, feferónky podľa chuti - nemusia byť, 4 lyžice kečupu , 200 g tvrdého syra na strúhanie, 4 lyžice sterilizovaného hrášku, 4 lyžice sterilizovanej kukurice, 4 lyžice masla na omelety, 4 lyžice hladkej múky, mleté čierne korenie, soľ

Tajomstvo - príprava

    Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime hladkou múkou a prudko opečieme na oleji dozlatista.
    Zo 4 vajec a soli pripravíme 4 omelety.
    Každú zvlášť potrieme kečupom a posypeme najemno nasekanými feferónkami, alebo čili papričkami, hráškom a kukuricou.
    Do hotovej omelety vložíme mäso a preložíme.
    Na záver posypeme postrúhaným syrom a môžeme podávať napríklad s hlávkovým šalátom.
Top