Zapekané jahňacie rezne
800 g jahňacieho mäsa, 2 lyžice horčice, strúhanka na obaľovanie, 2 vajcia, soľ, olej na vyprážanie, MARINÁDA: 200 ml vody, 1 lyžica horčice, 1 lyžica kečupu,, 1 lyžica masla, 1 lyžica oleja, 1 lyžička vegety, mleté čierne korenie

Zapekané jahňacie rezne - príprava

    Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, potrieme horčicou a
    necháme odležať aspoň 4 hodiny.
    Rezne obalíme v strúhanke a znova vyklepeme.
    Obalíme ich vo vyšľahaných a osolených vajciach a vypražíme na oleji.
    Z jednotlivých surovín pripravíme marinádu a dobre vymiešame.
    Vypražené rezne našikmo poukladáme do pekáča, zalejeme pripravenou marinádou, zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Top