Mandľové medailóniky s dresingom
Kategória:
400 g bravčovej sviečkovice,
20 g mandľových lupienkov,
4 lyžice olivového oleja,
2 hlávky listového šalátu,
mleté čierne korenie,
soľ
DRESING:
250 g nízkotučného bieleho jogurtu,
4 veľké paradajky,
1 lyžička kapár,
1/2 lyžičky drveného zeleného korenia,
1/2 lyžičky korenia štyroch farieb,
1 lyžica nasekaného čerstvého kôpru,
soľ
Mandľové medailóniky s dresingom - príprava
Zo sviečkovice nakrájame medailóniky, osolíme, okoreníme
a prudko opečieme na oleji.
Na druhej panvici opražíme nasucho mandľové lupienky a obalíme v nich mäso.
Dresing pripravíme z jogurtu, do ktorého vmiešame paradajky a kapary nakrájané na kocky.
Ochutíme soľou, drveným zeleným korením, korením štyroch farieb a kôprom.
Omáčkou polejeme natrhané kúsky umytého šalátu.
Ako prílohu podávame pečené zemiaky.
Kategória:
400 g bravčovej sviečkovice,
20 g mandľových lupienkov,
4 lyžice olivového oleja,
2 hlávky listového šalátu,
mleté čierne korenie,
soľ
DRESING:
250 g nízkotučného bieleho jogurtu,
4 veľké paradajky,
1 lyžička kapár,
1/2 lyžičky drveného zeleného korenia,
1/2 lyžičky korenia štyroch farieb,
1 lyžica nasekaného čerstvého kôpru,
soľ
Mandľové medailóniky s dresingom - príprava
Zo sviečkovice nakrájame medailóniky, osolíme, okoreníme
a prudko opečieme na oleji.
Na druhej panvici opražíme nasucho mandľové lupienky a obalíme v nich mäso.
Dresing pripravíme z jogurtu, do ktorého vmiešame paradajky a kapary nakrájané na kocky.
Ochutíme soľou, drveným zeleným korením, korením štyroch farieb a kôprom.
Omáčkou polejeme natrhané kúsky umytého šalátu.
Ako prílohu podávame pečené zemiaky.
a prudko opečieme na oleji.
Na druhej panvici opražíme nasucho mandľové lupienky a obalíme v nich mäso.
Dresing pripravíme z jogurtu, do ktorého vmiešame paradajky a kapary nakrájané na kocky.
Ochutíme soľou, drveným zeleným korením, korením štyroch farieb a kôprom.
Omáčkou polejeme natrhané kúsky umytého šalátu.
Ako prílohu podávame pečené zemiaky.