PLNENÝ BAŽANT
PLNENÝ BAŽANT - príprava
Bažanta očistíme, umyjeme a osolíme.
Stehná a prsia prešpikujeme pokrájanou slaninou.
Jablká olúpeme a jemne postrúhame.
Postrúhanými jablkami naplníme bažanta.
Nezašívame, len ho uložíme do pekáča, potrieme a podlejeme ho olejom a dáme do rúry upiecť.
Z jabĺk pri pečení vyteká šťava, ktorou bažanta v priebehu pečenia polievame.
Podávame s dusenou ryžou.
Podobné recepty
PLNENÝ BAŽANT - príprava
Bažanta očistíme, umyjeme a osolíme.
Stehná a prsia prešpikujeme pokrájanou slaninou.
Jablká olúpeme a jemne postrúhame.
Postrúhanými jablkami naplníme bažanta.
Nezašívame, len ho uložíme do pekáča, potrieme a podlejeme ho olejom a dáme do rúry upiecť.
Z jabĺk pri pečení vyteká šťava, ktorou bažanta v priebehu pečenia polievame.
Podávame s dusenou ryžou.
Stehná a prsia prešpikujeme pokrájanou slaninou.
Jablká olúpeme a jemne postrúhame.
Postrúhanými jablkami naplníme bažanta.
Nezašívame, len ho uložíme do pekáča, potrieme a podlejeme ho olejom a dáme do rúry upiecť.
Z jabĺk pri pečení vyteká šťava, ktorou bažanta v priebehu pečenia polievame.
Podávame s dusenou ryžou.