GRUZÍNSKE KAČACIE RAGÚ
Kategória:
1 kg kačice, soľ, 400 g cibule, 60 g rajčiakového pretlaku, 60 g masla, 1 dl bieleho vína, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať, pažítka
GRUZÍNSKE KAČACIE RAGÚ - príprava
Očistenú kačicu rozdelíme na porcie, osolíme a posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou, potrieme rajčiakovým pretlakom a na rozpustenom masle podusíme.
Pridáme víno, citrónovú šťavu a na jemno posekanú petržlenovú vňať.
Kačicu dusíme za občasného podlievania vriacou vodou
do mäkka.
Udusenú posypeme posekanou pažítkou.
Podávame so sendvičom.
Kategória:
1 kg kačice, soľ, 400 g cibule, 60 g rajčiakového pretlaku, 60 g masla, 1 dl bieleho vína, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať, pažítka
GRUZÍNSKE KAČACIE RAGÚ - príprava
Očistenú kačicu rozdelíme na porcie, osolíme a posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou, potrieme rajčiakovým pretlakom a na rozpustenom masle podusíme.
Pridáme víno, citrónovú šťavu a na jemno posekanú petržlenovú vňať.
Kačicu dusíme za občasného podlievania vriacou vodou
do mäkka.
Udusenú posypeme posekanou pažítkou.
Podávame so sendvičom.
Pridáme víno, citrónovú šťavu a na jemno posekanú petržlenovú vňať.
Kačicu dusíme za občasného podlievania vriacou vodou
do mäkka.
Udusenú posypeme posekanou pažítkou.
Podávame so sendvičom.