Pstruh na hubách v alobale
Kategória: 
4 pstruhy, 1 cibuľka, 200 g húb, mleté čierne korenie, lyžica zelenej petržlenovej vňate, 100 g masla, soľ, alobal

Pstruh na hubách v alobale - príprava

    Pstruhy dobre očistíme, posolíme a necháme postáť.
    Huby očistíme, umyjeme, pokrájame na plátky udusíme
    na masle s cibuľkou.
    Počas dusenia posolíme, okoreníme a nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať.
    Touto plnkou naplníme pripravené pstruhy.
    Potom ich natrieme rozpusteným maslom po obidvoch stranách, vložíme do vymasteného alobalu, dobe uzavrieme a položíme na mriežku do dobre vyhriatej rúry.
    Pečieme 20 minút.
    Podávame so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom.
Top