Filé s cesnakovou omáčkou
Kategória: 
877 KJ - 150 g rybie filé, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, vegeta, mleté čierne kore- nie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky, 2 PL posekanej pažítky.

Filé s cesnakovou omáčkou - príprava

    Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a krátko opražíme na panvici.
    Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme: zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.
    Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
    Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.
    Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.
Top