Polievka z ružičkového kelu
Kategória:
468 KJ -
100 g ružičkového kelu, 50 g zemiakov, soľ, vegeta,
2 ČL sójovej omáčky, 1 ČL Flory, petržlenová vňať.
Polievka z ružičkového kelu - príprava
Očistené na kocky pokrájané zemiaky dáme variť spolu s ružičkovým kelom do mierne osolenej vody.
Varíme do mäkka, dochutíme sójovou omáčkou a vegetou.
Na záver pridáme lyžičku Flory a na drobno posekanú
petržlenovú vňať.
Kategória:
468 KJ -
100 g ružičkového kelu, 50 g zemiakov, soľ, vegeta,
2 ČL sójovej omáčky, 1 ČL Flory, petržlenová vňať.
Polievka z ružičkového kelu - príprava
Očistené na kocky pokrájané zemiaky dáme variť spolu s ružičkovým kelom do mierne osolenej vody.
Varíme do mäkka, dochutíme sójovou omáčkou a vegetou.
Na záver pridáme lyžičku Flory a na drobno posekanú
petržlenovú vňať.
Varíme do mäkka, dochutíme sójovou omáčkou a vegetou.
Na záver pridáme lyžičku Flory a na drobno posekanú
petržlenovú vňať.