Rýchle krevety
Kategória:
* 2 lyžice olivového oleja,
* 4 strúčiky cesnaku,
* 570 g kreviet,
* 2 lyžice suchého bieleho vína,
* 60 g masla,
* 4 čerstvú petržlenovú vňať,
* morskú soľ,
* čierne korenie
Rýchle krevety - príprava
Na panvici rozohrejeme olivový olej spolu s roztlačeným cesnakom a smažíme, kým cesnak nezačne „syčať".
Potom znížime teplotu a varíme, pokiaľ cesnak nie je zlatistý.
Pridáme krevety a trochu zvýšime teplotu.
Po chvíli prilejeme biele víno a za občasného miešania varíme, kým sa krevety sfarbia doružova.
Nakoniec primiešame maslo a petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením a podávame.
Kategória:
* 2 lyžice olivového oleja,
* 4 strúčiky cesnaku,
* 570 g kreviet,
* 2 lyžice suchého bieleho vína,
* 60 g masla,
* 4 čerstvú petržlenovú vňať,
* morskú soľ,
* čierne korenie
Rýchle krevety - príprava
Na panvici rozohrejeme olivový olej spolu s roztlačeným cesnakom a smažíme, kým cesnak nezačne „syčať".
Potom znížime teplotu a varíme, pokiaľ cesnak nie je zlatistý.
Pridáme krevety a trochu zvýšime teplotu.
Po chvíli prilejeme biele víno a za občasného miešania varíme, kým sa krevety sfarbia doružova.
Nakoniec primiešame maslo a petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením a podávame.
Potom znížime teplotu a varíme, pokiaľ cesnak nie je zlatistý.
Pridáme krevety a trochu zvýšime teplotu.
Po chvíli prilejeme biele víno a za občasného miešania varíme, kým sa krevety sfarbia doružova.
Nakoniec primiešame maslo a petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením a podávame.