Králik
Kategória:
králik, ,soľ, korenie, plnotučná horčica biely smotanový jogurt (1/2 kg balenie),
Králik - príprava
Naporciovaného králika narovnáme do pekáčika, posolíme, okoreníme, potrieme plnotučnou horčicou
( asi jedna polievková lyžice horčice na jednu porciu), pokryjeme bielym smotanovým jogurtom (1/2 kg balenie), necháme v chladničke odležať do druhého dňa.
Potom pečieme v rúre.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
Rovnako idú urobiť plátky bravčového, kuracieho alebo kúsky kurčaťa.
Podobné recepty
Kategória:
králik, ,soľ, korenie, plnotučná horčica biely smotanový jogurt (1/2 kg balenie),
Králik - príprava
Naporciovaného králika narovnáme do pekáčika, posolíme, okoreníme, potrieme plnotučnou horčicou
( asi jedna polievková lyžice horčice na jednu porciu), pokryjeme bielym smotanovým jogurtom (1/2 kg balenie), necháme v chladničke odležať do druhého dňa.
Potom pečieme v rúre.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
Rovnako idú urobiť plátky bravčového, kuracieho alebo kúsky kurčaťa.
( asi jedna polievková lyžice horčice na jednu porciu), pokryjeme bielym smotanovým jogurtom (1/2 kg balenie), necháme v chladničke odležať do druhého dňa.
Potom pečieme v rúre.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
Rovnako idú urobiť plátky bravčového, kuracieho alebo kúsky kurčaťa.