Hliva vo vlastnej šťave
Hliva vo vlastnej šťave - príprava
Hlivy očistíme, umyjeme, pokrájame na malé kúsky, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave.
Naplníme ich do pohárov (asi do troch štvrtín),
dobre uzavrieme a pri teplote 100 stupňov C sterilizujeme asi 30 minút.
Takto naložené huby môžeme používať ako čerstvé na prípravu rôznych pokrmov.
Podobné recepty
Hliva vo vlastnej šťave - príprava
Hlivy očistíme, umyjeme, pokrájame na malé kúsky, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave.
Naplníme ich do pohárov (asi do troch štvrtín),
dobre uzavrieme a pri teplote 100 stupňov C sterilizujeme asi 30 minút.
Takto naložené huby môžeme používať ako čerstvé na prípravu rôznych pokrmov.
Naplníme ich do pohárov (asi do troch štvrtín),
dobre uzavrieme a pri teplote 100 stupňov C sterilizujeme asi 30 minút.
Takto naložené huby môžeme používať ako čerstvé na prípravu rôznych pokrmov.