Bravčová pečeň s hlivou
Kategória:
400 g pečene, 10 g múky, tuk, 100 g cibule, 200 g hlív, 2 vajcia uvarené natvrdo, soľ, čierne korenie, karí korenie a muškátový orech.
Bravčová pečeň s hlivou - príprava
Odblanenú pečeň šikmým rezom nakrájame na plátky hrubé
1,5 cm.
Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou.
Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme
k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka.
Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.
Podobné recepty
Kategória:
400 g pečene, 10 g múky, tuk, 100 g cibule, 200 g hlív, 2 vajcia uvarené natvrdo, soľ, čierne korenie, karí korenie a muškátový orech.
Bravčová pečeň s hlivou - príprava
Odblanenú pečeň šikmým rezom nakrájame na plátky hrubé
1,5 cm.
Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou.
Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme
k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka.
Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.
1,5 cm.
Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou.
Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme
k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka.
Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.