Parížske rožteky
Kategória:
6 bielkov,
45 dkg kryštálového cukru,
22 dkg zomletých orechov,
1,5 PL polohrubej múky
Parížske rožteky - príprava
Do vodného kúpeľa vložíme misu z bielkami, ktoré do zhustnutia s kryštálovým cukrom vyšľaháme nad parou. Odstavíme z tepelného zdroja, primiešame zomleté orechy
a múku.
Masu dáme do mikroténového sáčku a vytláčame rohlíky na mastný papier a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
Po vychladnutí vytláčame z mikroténového sáčku čokoládový krém.
Vrch polejeme čokoládou.
Podobné recepty
Kategória:
6 bielkov,
45 dkg kryštálového cukru,
22 dkg zomletých orechov,
1,5 PL polohrubej múky
Parížske rožteky - príprava
Do vodného kúpeľa vložíme misu z bielkami, ktoré do zhustnutia s kryštálovým cukrom vyšľaháme nad parou. Odstavíme z tepelného zdroja, primiešame zomleté orechy
a múku.
Masu dáme do mikroténového sáčku a vytláčame rohlíky na mastný papier a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
Po vychladnutí vytláčame z mikroténového sáčku čokoládový krém.
Vrch polejeme čokoládou.
a múku.
Masu dáme do mikroténového sáčku a vytláčame rohlíky na mastný papier a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
Po vychladnutí vytláčame z mikroténového sáčku čokoládový krém.
Vrch polejeme čokoládou.