Morčacie rezne s broskyňovým karamelom
Kategória:
morčacie mäso,
broskyne z kompótu, kryštálový cukor,
šľahačková smotana, mandle,
mletá paprika, mleté čierne korenie,
soľ, olej, biele víno
Morčacie rezne s broskyňovým karamelom - príprava
Morčacie rezne zľahka rozklepeme cez fóliu.
Posolíme, opaprikujeme a okoreníme.
Necháme 1 ÷ 2 hodiny odležať.
Urobíme si karamel = cukor zohrievame na panvici až zhnedne.
Zalejeme ho vínom.
V odstavenom vínovom karamely ohrejeme broskyne.
Morčacie rezne vypražíme na oleji.
Podávame ich tak, že ich zalejem broskyňami v karameli a nasekáme na ne mandle.
Do karamelu s broskyňami môžeme dať trochu smotany.
Podobné recepty
Kategória:
morčacie mäso,
broskyne z kompótu, kryštálový cukor,
šľahačková smotana, mandle,
mletá paprika, mleté čierne korenie,
soľ, olej, biele víno
Morčacie rezne s broskyňovým karamelom - príprava
Morčacie rezne zľahka rozklepeme cez fóliu.
Posolíme, opaprikujeme a okoreníme.
Necháme 1 ÷ 2 hodiny odležať.
Urobíme si karamel = cukor zohrievame na panvici až zhnedne.
Zalejeme ho vínom.
V odstavenom vínovom karamely ohrejeme broskyne.
Morčacie rezne vypražíme na oleji.
Podávame ich tak, že ich zalejem broskyňami v karameli a nasekáme na ne mandle.
Do karamelu s broskyňami môžeme dať trochu smotany.
Posolíme, opaprikujeme a okoreníme.
Necháme 1 ÷ 2 hodiny odležať.
Urobíme si karamel = cukor zohrievame na panvici až zhnedne.
Zalejeme ho vínom.
V odstavenom vínovom karamely ohrejeme broskyne.
Morčacie rezne vypražíme na oleji.
Podávame ich tak, že ich zalejem broskyňami v karameli a nasekáme na ne mandle.
Do karamelu s broskyňami môžeme dať trochu smotany.