Pečený pstruh s cestovinou
Kategória: 
4 pstruhy, citrón, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľa, 4 rajčiaky, po 1 zelenej, žltej a červenej paprike, 200 g varenej cestoviny, 100 g plesňového syra, petržlenová vňa

Pečený pstruh s cestovinou - príprava

    Ryby umyjeme, potrieme citrónovou šťavou rozmiešanou so soľou a okoreníme.
    Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme.
    Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané rajčiaky a papriky, posolíme, okoreníme, posypeme posekanou vňaťou a dusíme 5 minút.
    Časťou dusenej zeleniny naplníme pstruhy, zvyšnú zeleninu zmiešame s cestovinou, dáme do pekáča, posypeme postrúhaným syrom, obložíme rybami a v dobre vyhriatej rúre pečieme 10 minút.
Top