Zabíjačková pomazánka
Kategória:
250 g jaternicového prejtu, 4 strúčky cesnaku, chren, horčice, 80 g masla, 1 cibule, soľ.
Zabíjačková pomazánka - príprava
Do prejtu pridáme zmäknuté maslo nakrájanú cibuli, cesnak rozostretý zo soľou, spojíme s 2 lyžicami horčice (kremžská
alebo francouzska), a nakoniec vmiešame 2 lyžice nastrúhaného chrenu.
Zdobíme uhorkami, paprikami alebo rajčinami.
Príloha topinky nebo chleba.
Podobné recepty
Kategória:
250 g jaternicového prejtu, 4 strúčky cesnaku, chren, horčice, 80 g masla, 1 cibule, soľ.
Zabíjačková pomazánka - príprava
Do prejtu pridáme zmäknuté maslo nakrájanú cibuli, cesnak rozostretý zo soľou, spojíme s 2 lyžicami horčice (kremžská
alebo francouzska), a nakoniec vmiešame 2 lyžice nastrúhaného chrenu.
Zdobíme uhorkami, paprikami alebo rajčinami.
Príloha topinky nebo chleba.
alebo francouzska), a nakoniec vmiešame 2 lyžice nastrúhaného chrenu.
Zdobíme uhorkami, paprikami alebo rajčinami.
Príloha topinky nebo chleba.