Ostrá pomazánka
Kategória:
200 g taveného smotanového syra, 100 g pomazánkového masla, 50 g eidamu, 2 vajcia uvarené natvrdo, 5 lyžíc mlieka, 2 lyžičky horčice, 2 feferónky, soľ. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou.
Ostrá pomazánka - príprava
Pridáme prepasírované vajcia a za postupného pridávania mlieka vyšľaháme.
Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a s horčicou zamiešame do zmesi.
Podávame na bielom pečive, ozdobené vňatkou, pažítkou alebo plátkami rajčaťa.
Podobné recepty
Kategória:
200 g taveného smotanového syra, 100 g pomazánkového masla, 50 g eidamu, 2 vajcia uvarené natvrdo, 5 lyžíc mlieka, 2 lyžičky horčice, 2 feferónky, soľ. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou.
Ostrá pomazánka - príprava
Pridáme prepasírované vajcia a za postupného pridávania mlieka vyšľaháme.
Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a s horčicou zamiešame do zmesi.
Podávame na bielom pečive, ozdobené vňatkou, pažítkou alebo plátkami rajčaťa.
Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a s horčicou zamiešame do zmesi.
Podávame na bielom pečive, ozdobené vňatkou, pažítkou alebo plátkami rajčaťa.