Korenistá marináda
Kategória:
5 lyžíc oleja, 4 strúčiky cesnaku (prelisovať), nahrubo namleté farebné korenie, soľ
Korenistá marináda - príprava
Všetky nižšie uvedené ingrediencie zmiešame, umyté, nakrájané mäso na plátky či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené.
Podobné recepty
Kategória:
5 lyžíc oleja, 4 strúčiky cesnaku (prelisovať), nahrubo namleté farebné korenie, soľ
Korenistá marináda - príprava
Všetky nižšie uvedené ingrediencie zmiešame, umyté, nakrájané mäso na plátky či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené.
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené.