PETRŽLEN
PETRŽLEN - príprava
Petržlen je bohatý na vitamín C, provitamín A, železo, vápnik, draslík, fosfor, horčík, síru a kremeň.
Vysoký obsah železa zabraňuje chudokrvnosti.
Vitamín C posilňuje imunitný systém a povzbudzuje chuť do jedla.
Povzbudzuje činnosť pečene a pomáha pri dne.
Je užitočným zdrojom vápnika.
Pomáha organizmu zbaviť sa nadmernej tekutiny.
Neutralizuje škodliviny z cigaretového dymu.
Množstvo : 100 g obsahuje 170 mg vitamínu C.
Odporúča sa používať ako korenina.
Na zregenerovanie pokožky postačí sedem dní natierania čerstvou šťavou.
Odvar zo semien uvoľňuje hladké svalstvo v celom tele a zmierňuje bolesti hlavy, migrény a podráždený žlčník. Žuvanie čerstvej petržlenovej vňate odstraňuje v dychu zápach po cibuli a cesnaku
Podobné recepty
PETRŽLEN - príprava
Petržlen je bohatý na vitamín C, provitamín A, železo, vápnik, draslík, fosfor, horčík, síru a kremeň.
Vysoký obsah železa zabraňuje chudokrvnosti.
Vitamín C posilňuje imunitný systém a povzbudzuje chuť do jedla.
Povzbudzuje činnosť pečene a pomáha pri dne.
Je užitočným zdrojom vápnika.
Pomáha organizmu zbaviť sa nadmernej tekutiny.
Neutralizuje škodliviny z cigaretového dymu.
Množstvo : 100 g obsahuje 170 mg vitamínu C.
Odporúča sa používať ako korenina.
Na zregenerovanie pokožky postačí sedem dní natierania čerstvou šťavou.
Odvar zo semien uvoľňuje hladké svalstvo v celom tele a zmierňuje bolesti hlavy, migrény a podráždený žlčník. Žuvanie čerstvej petržlenovej vňate odstraňuje v dychu zápach po cibuli a cesnaku
Vysoký obsah železa zabraňuje chudokrvnosti.
Vitamín C posilňuje imunitný systém a povzbudzuje chuť do jedla.
Povzbudzuje činnosť pečene a pomáha pri dne.
Je užitočným zdrojom vápnika.
Pomáha organizmu zbaviť sa nadmernej tekutiny.
Neutralizuje škodliviny z cigaretového dymu.
Množstvo : 100 g obsahuje 170 mg vitamínu C.
Odporúča sa používať ako korenina.
Na zregenerovanie pokožky postačí sedem dní natierania čerstvou šťavou.
Odvar zo semien uvoľňuje hladké svalstvo v celom tele a zmierňuje bolesti hlavy, migrény a podráždený žlčník. Žuvanie čerstvej petržlenovej vňate odstraňuje v dychu zápach po cibuli a cesnaku