Zapečená fazuľa so syrom
Kategória:
600 g fazule, voda, soľ, 80 g oleja, 20 g strúhanky, 80 g postrúhaného ementálskeho alebo eidamského syra
Zapečená fazuľa so syrom - príprava
Očistenú fazuľu namočíme cez noc do studenej vody.
Na druhý deň ju uvaríme do mäkka, pretrieme cez sito alebo zomelieme, vzniknutú fazuľovú hmotu zmiešame s olejom, dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča.
Zasypeme postrúhaným syrom a zapečieme.
Podávame so zelôeninovým šalátom.
Podobné recepty
Kategória:
600 g fazule, voda, soľ, 80 g oleja, 20 g strúhanky, 80 g postrúhaného ementálskeho alebo eidamského syra
Zapečená fazuľa so syrom - príprava
Očistenú fazuľu namočíme cez noc do studenej vody.
Na druhý deň ju uvaríme do mäkka, pretrieme cez sito alebo zomelieme, vzniknutú fazuľovú hmotu zmiešame s olejom, dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča.
Zasypeme postrúhaným syrom a zapečieme.
Podávame so zelôeninovým šalátom.
Na druhý deň ju uvaríme do mäkka, pretrieme cez sito alebo zomelieme, vzniknutú fazuľovú hmotu zmiešame s olejom, dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča.
Zasypeme postrúhaným syrom a zapečieme.
Podávame so zelôeninovým šalátom.