Rizoto so šampiňónmi
Kategória:
300 g ryže,
250 g šampiňónov,
250 g tofu,
50 g sterilizovanej kápie,
olej,
1 cibuľa,
droždie Tebi,
sójová omáčka,
drvená rasca,
mletá sladká paprika,
soľ
Rizoto so šampiňónmi - príprava
Na rozpálenom oleji rýchlo opečieme na kocky pokrájané tofu. Pridáme k nemu plátky šampiňónov, posekanú cibuľu a rascu. Zmes posolíme, poprášime mletou paprikou, podlejeme trochou vody a necháme krátko dusiť.
Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame vopred uvarenú ryžu. Rizoto ochutíme droždím Tebi a sójovou omáčkou, prizdobíme prúžkami kapie a podávame.
Kategória:
300 g ryže,
250 g šampiňónov,
250 g tofu,
50 g sterilizovanej kápie,
olej,
1 cibuľa,
droždie Tebi,
sójová omáčka,
drvená rasca,
mletá sladká paprika,
soľ
Rizoto so šampiňónmi - príprava
Na rozpálenom oleji rýchlo opečieme na kocky pokrájané tofu. Pridáme k nemu plátky šampiňónov, posekanú cibuľu a rascu. Zmes posolíme, poprášime mletou paprikou, podlejeme trochou vody a necháme krátko dusiť.
Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame vopred uvarenú ryžu. Rizoto ochutíme droždím Tebi a sójovou omáčkou, prizdobíme prúžkami kapie a podávame.
Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame vopred uvarenú ryžu. Rizoto ochutíme droždím Tebi a sójovou omáčkou, prizdobíme prúžkami kapie a podávame.