Plnený syr
Kategória: 
350 g údeného eidamu, 125 g masla, 2 tavené syry, 2 vajcia uvarené natvrdo, cibuľu, sterilizovanú uhorku, 100 g salámy, lyžičku horčice, 50 g červenej kapie, 3 lyžice hrášku, soľ

Plnený syr - príprava

    Kocku údeného syra zabalíme do mikroténového vrecka a na vrecku uviažeme uzol, varíme vo vode asi 15 minút.
    Ešte horúci syr vyberieme z vrecka a rozvaľkáme na plát. Počas varenia syra pripravíme plnku tak, že vajcia, salámu, cibuľu, uhorku a kapiu nakrájame na malé kocky a vymiešame
    s maslom, tavenými syrmi, horčicou a hráškom.
    Plnku rozotrieme na plát syra, ktorý zrolujeme, zabalíme do alobalu a na niekoľko hodín odložíme do chladničky.
    Roládu nakrájame na asi 5 mm hrubé plátky a poukladáme na misu.
Top