Pečený hermelín
Kategória: 
4 hermelíny, 100 g turistickej salámy, 2 paradajky, papriku, väčšiu cibuľu, 4 lyžice štipľavého kečupu, 4 lyžice korenia podľa vlastnej chuti, plnotučnú horčicu, štipku soli, mleté čierne korenie

Pečený hermelín - príprava

    Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu.
    Spodný diel potrieme horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky. Okoreníme podľa chuti. Pridáme ďalší diel, ktorý potrieme štipľavým kečupom.
    Naň dáme papriku, paradajku a salámu a okoreníme.
    Priklopíme posledným dielom a spojíme špáradlom.
    Pečieme v rúre asi 7 - 10 minút.
    Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja.
    Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.
Top