Grilovanie
Grilovanie - príprava
Celú rybu vložte do drôteného košíka alebo ju zabaľte do viničných listov a previažte. Nad horúcim ohňom ju potom grilujte asi 10 – 12 minút.
Približne 10 minút potrebujú nad ohňom aj kraby, langusty a kuracie krídla.
Kuracie kúsky tmavého mäsa treba grilovať asi pol hodiny, bieleho len 15 minút.
Mäso najskôr prudko opečte z každej strany a potom ho grilujte do mäkka.
Chutná je aj grilovaná zeleninka – tú opekajte do 15 minút, tvrdšiu najskôr ponorte na niekoľko minút do vriacej vody.
Grilovanie - príprava
Celú rybu vložte do drôteného košíka alebo ju zabaľte do viničných listov a previažte. Nad horúcim ohňom ju potom grilujte asi 10 – 12 minút.
Približne 10 minút potrebujú nad ohňom aj kraby, langusty a kuracie krídla.
Kuracie kúsky tmavého mäsa treba grilovať asi pol hodiny, bieleho len 15 minút.
Mäso najskôr prudko opečte z každej strany a potom ho grilujte do mäkka.
Chutná je aj grilovaná zeleninka – tú opekajte do 15 minút, tvrdšiu najskôr ponorte na niekoľko minút do vriacej vody.
Približne 10 minút potrebujú nad ohňom aj kraby, langusty a kuracie krídla.
Kuracie kúsky tmavého mäsa treba grilovať asi pol hodiny, bieleho len 15 minút.
Mäso najskôr prudko opečte z každej strany a potom ho grilujte do mäkka.
Chutná je aj grilovaná zeleninka – tú opekajte do 15 minút, tvrdšiu najskôr ponorte na niekoľko minút do vriacej vody.