KORENINY
Kategória: 
čo môžeme spolu miešať Postup: Koreniny zmiešame a pridáme toľko oleja, aby vznikla pasta, ktorou pripravené jedlo natierame.

KORENINY - príprava

    bazalku, cesnak, mleté čierne korenie, rozmarín a šalviu,

    cesnak, mätu piepornú, mleté čierne korenie, oregano a tymian,

    aníz, cesnak, čili, klinčeky, koriander, mleté čierne korenie a škoricu,

    cesnak, cibuľu, mleté čierne korenie, muškátový orech, oregano, sladkú a štipľavú papriku,

    cesnak, cibuľu, karí korenie, sladkú a štipľavú papriku,

    cesnak, cibuľu, ďumbier a petržlenovú vňať,

    cibuľu, mleté čierne korenie, saturejku, šalviu a tymian,

    cesnak, cibuľu, majorán, mleté čierne korenie a sladkú papriku,

    ďumbier, klinčeky, mleté čierne korenie a nové korenie a tymian,

    cesnak, kardamóm, klinčeky a mleté čierne korenie,

    klinčeky, majorán, mleté čierne korenie a muškátový orech,

    klinčeky, koriander, mleté čierne korenie, škoricu a pálivú papriku,

    majorán, oregano, rozmarín, saturejku a tymian (takzvaná provensálska zmes),

    čili, ďumbier, fenikel i horčicové semená, koriander a rascu.
Top