Kotleta
4 kotlety, 1 nožička pikantnej klobásy, 2 plátky šunky, 1 cibuľa, 1 paradajka, 1 jablko, 2 strúčiky cesnaku, 100 g tvrdého strúhaného syra, grilovacie korenie, mleté jalovcové korenie, soľ.

Kotleta - príprava

    Naklepané kotlety osolíme, potrieme grilovacím korením
    a po obidvoch stranách opečieme.
    Na dno olejom vymazané remosky dáme vrstvu nakrájanej cibule, na ktorú položíme polovicu kotliet. Posypeme kolieskami pikantnej klobásy osmaženú spolu s plátkami cesnaku a okorené jalovcovým korením, prekryjeme plátkami šunky.
    Nahor položíme zbytok kotliet, koliečka paradajok a posypeme strúhaným syrom.
    Pečieme domäkka, pred dopečením posypeme ešte trochou strúhaného syra zmiešaného s nastrúhaným jablkom.
Top