Baklažánová nátierka
Kategória:
2 baklažány, 40 g oleja (najlepšie olivového), soľ, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku,
1 PL (polievková lyžica) citrónovej šťavy, 4 paradajky, petržlenová vňať, 2 vajcia
Baklažánová nátierka - príprava
Baklažány opečieme v rúre.
Počas pečenia ich obraciame. Vychladnuté olúpeme, rozotrieme, pridáme olej, cesnak rozotretý so soľou, pokrájanú cibuľu, vajcia a paradajky.
Všetko pokvapkáme citrónovou šťavou a nakoniec primiešame nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Kategória:
2 baklažány, 40 g oleja (najlepšie olivového), soľ, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku,
1 PL (polievková lyžica) citrónovej šťavy, 4 paradajky, petržlenová vňať, 2 vajcia
Baklažánová nátierka - príprava
Baklažány opečieme v rúre.
Počas pečenia ich obraciame. Vychladnuté olúpeme, rozotrieme, pridáme olej, cesnak rozotretý so soľou, pokrájanú cibuľu, vajcia a paradajky.
Všetko pokvapkáme citrónovou šťavou a nakoniec primiešame nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.
Počas pečenia ich obraciame. Vychladnuté olúpeme, rozotrieme, pridáme olej, cesnak rozotretý so soľou, pokrájanú cibuľu, vajcia a paradajky.
Všetko pokvapkáme citrónovou šťavou a nakoniec primiešame nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.