Cestoviny s tuniakom
Kategória:
200 g špenátových cestovín z tvrdej pšenice ,
Omáčka:
160 g drveného tuniaka vo vlastnej šťave z konzervy ,
1až 2 strúčiky cesnaku ,
150 ml sladkej smotany ,
1 vaječný žĺtok ,
soľ ,
mleté čierne korenie ,
olivový olej ,
postrúhaný parmezán na posypanie
Cestoviny s tuniakom - príprava
Z tuniaka zlejeme nálev a podusíme na olivovom oleji.
Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak.
Žĺtok rozšľaháme vidličkou a primiešame smotanu.
Zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme
na jednotlivé porcie uvarených cestovín.
Posypeme najemno postrúhaným parmezánom alebo syrom
Podobné recepty
Kategória:
200 g špenátových cestovín z tvrdej pšenice ,
Omáčka:
160 g drveného tuniaka vo vlastnej šťave z konzervy ,
1až 2 strúčiky cesnaku ,
150 ml sladkej smotany ,
1 vaječný žĺtok ,
soľ ,
mleté čierne korenie ,
olivový olej ,
postrúhaný parmezán na posypanie
Cestoviny s tuniakom - príprava
Z tuniaka zlejeme nálev a podusíme na olivovom oleji.
Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak.
Žĺtok rozšľaháme vidličkou a primiešame smotanu.
Zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme
na jednotlivé porcie uvarených cestovín.
Posypeme najemno postrúhaným parmezánom alebo syrom
Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak.
Žĺtok rozšľaháme vidličkou a primiešame smotanu.
Zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme
na jednotlivé porcie uvarených cestovín.
Posypeme najemno postrúhaným parmezánom alebo syrom