Patizón na cesnaku
Patizón na cesnaku - príprava
Patizón očistíme a nakrájame na plátky o hrúbke asi centimeter.
Na panvici rozpálime olej zmiešaný s trochou vody,
poukladáme plátky patizónu, dobre posypeme vegetou a prikryjeme.
Asi po 5 minútach patizón otočíme a posypeme roztlačeným cesnakom.
Cesnak nepridávame skôr, zhorkol by.
Patizón opekáme a dusíme do mäkka, nemal by byť ani na jednej strane hnedý.
Podávame ho ako predjedlo s pečivom, ale hodí sa aj ako ľahké letné jedlo.
Ako hlavné jedlo ho podávame so zeleninovým šalátom či varenými zemiakmi.
Môžeme ho dochutiť tatárskou omáčkou.
Podobné recepty
Patizón na cesnaku - príprava
Patizón očistíme a nakrájame na plátky o hrúbke asi centimeter.
Na panvici rozpálime olej zmiešaný s trochou vody,
poukladáme plátky patizónu, dobre posypeme vegetou a prikryjeme.
Asi po 5 minútach patizón otočíme a posypeme roztlačeným cesnakom.
Cesnak nepridávame skôr, zhorkol by.
Patizón opekáme a dusíme do mäkka, nemal by byť ani na jednej strane hnedý.
Podávame ho ako predjedlo s pečivom, ale hodí sa aj ako ľahké letné jedlo.
Ako hlavné jedlo ho podávame so zeleninovým šalátom či varenými zemiakmi.
Môžeme ho dochutiť tatárskou omáčkou.
Na panvici rozpálime olej zmiešaný s trochou vody,
poukladáme plátky patizónu, dobre posypeme vegetou a prikryjeme.
Asi po 5 minútach patizón otočíme a posypeme roztlačeným cesnakom.
Cesnak nepridávame skôr, zhorkol by.
Patizón opekáme a dusíme do mäkka, nemal by byť ani na jednej strane hnedý.
Podávame ho ako predjedlo s pečivom, ale hodí sa aj ako ľahké letné jedlo.
Ako hlavné jedlo ho podávame so zeleninovým šalátom či varenými zemiakmi.
Môžeme ho dochutiť tatárskou omáčkou.