Patizónový guláš
Patizónový guláš - príprava
Patizón nakrájame na kocky a dáme podusiť na spenenú cibuľku spolu s pokrájanou paprikou a paradajkami.
Po zmäknutí pridáme hladkú múku, osolíme, podľa potreby pridáme vodu a dochutíme koreninami a bylinkami na spôsob guláša.
Môžeme pridať aj nakrájané sójové párky, prípadne vopred pripravené sójové mäso.
Podobné recepty
Patizónový guláš - príprava
Patizón nakrájame na kocky a dáme podusiť na spenenú cibuľku spolu s pokrájanou paprikou a paradajkami.
Po zmäknutí pridáme hladkú múku, osolíme, podľa potreby pridáme vodu a dochutíme koreninami a bylinkami na spôsob guláša.
Môžeme pridať aj nakrájané sójové párky, prípadne vopred pripravené sójové mäso.
Po zmäknutí pridáme hladkú múku, osolíme, podľa potreby pridáme vodu a dochutíme koreninami a bylinkami na spôsob guláša.
Môžeme pridať aj nakrájané sójové párky, prípadne vopred pripravené sójové mäso.