Pikantné kuracie krídla
Kategória: 
Kuracie krídla 1 balíček alebo podľa potreby, 6dkg masla, 2 PL oleja, 1 KL rasce a mletej červenej papriky, 3 PL sójovej omáčky, 1 PL horčíce, trošku mletého čierneho korenia a cukru

Pikantné kuracie krídla - príprava

    Deň pred prípravou kuracie krídla očistíme a natrieme zmesou vymiešanou zo sójovej omáčky, horčice, 1 lyžice oleja, rasce, papriky, korenia a cukru. Nesolíme, pretože sójová omáčka je dosť slaná.
    Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme do pekáčika, vymasteného olejom.
    Na každé krídlo dáme kúsok masla a pečieme.
    Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej vody.
    Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom
Top